• darkblurbg
  Bespaarmetjedak
  Hoge energierekening? Ontdek de voordelen van de zon!
  Bespaar €1600 per jaar!
 • darkblurbg
  Bespaarmetjedak
  Hoge energierekening? Ontdek de voordelen van de zon!
  Bespaar €1600 per jaar!
 • darkblurbg
  Bespaarmetjedak
  Hoge energierekening? Ontdek de voordelen van de zon!
  Bespaar €1600 per jaar!

Aan de hand van de adresgegevens bepalen wij op afstand via satellietbeelden of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Wanneer dit zo is, ontvang je van ons een gratis persoonlijk adviesgesprek. 

Wanneer de adviseur op bezoekt komt, is het handig dat eventueel beide partners aanwezig zijn. Twee hebben tenslotte meer vragen dan één! Tijdens het adviesgesprek wordt er gekeken naar het energie- verbruik en de mogelijkheden van jouw woning. Daarnaast legt de adviseur uit over de verschillende zonnepanelen, omvormers en garanties.

Om de energieopbrengst te berekenen wordt er gewerkt met speciale software. Wij kunnen op basis van het door ons gemaakte ontwerp en de software bepalen wat de verwachte opbrengst van jouw systeem zal zijn. De opbrengst wordt berekend op basis van klimaatdata, systeem specificaties en schaduwverliezen. De schaduwverliezen worden berekend via geavanceerde 360° technologie en LIDAR 3D-data. Op deze manier kan er voor ieder adres in Nederland een exacte energieopbrengstberekening worden gedaan door een van onze adviseurs.

Montage binnen 1 dag en vakkundig geïnstalleerd

Bespaarmetjedak beschikt over eigen installatieteams met gediplomeerde vakmensen. Onze nette monteurs overleggen eerst wat ze gaan doen voordat ze gaan beginnen. Zij zorgen ervoor dat de installatie binnen een dag is afgerond en dat je precies weet hoe jouw systeem werkt. Ze werken alles netjes weg en laten je huis opgeruimd achter. Zo ondervind je zo min mogelijk hinder en ga je gelijk vanaf de installatiedag je eigen stroom opwekken en dus besparen met je dak!

Na oplevering van het systeem ontvang je een korte vragenlijst waarin je kunt aangeven hoe het traject van begin tot eind is verlopen. Wij horen het graag als er verbeterpunten zijn en zorgen er voor dat jij als klant 100% tevreden bent en blijft!

10 jaar monitoring en service

Bij ons draait alles om zekerheid en gemak voor de klant. De productie van de zonnepanelen is onze verantwoordelijkheid en daarom checken wij of het systeem voldoende energie levert. Hiervoor gebruiken we geavanceerde software die dat per dag berekent. Zo kunnen we direct actie ondernemen bij eventuele problemen.

Na de installatie krijg je de beschikking over een app waarmee je live de opbrengst van jouw systeem in de gaten kunt houden. Daarnaast volgen ook wij het systeem; we nemen direct contact op als er iets niet klopt om een eventueel probleem te verhelpen. Zo krijg je 10 jaar service en de zekerheid van een goed werkend systeem.

Gratis Advies