Onze werkwijze

Hoe wij het verschil maken

Wanneer je je gegevens achterlaat op onze website, zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen. We bespreken dan eerst telefonisch jouw woonsituatie en plannen een gratis adviesgesprek in waarbij één van onze specialisten bij je thuis komt om volledige uitleg van onze producten te geven. Wanneer de adviseur op bezoekt komt, is het handig dat eventueel beide partners aanwezig zijn. Twee hebben tenslotte meer vragen dan één!

Wij staan
Altijd klaar!
Het ultieme doel

Samen tot de beste oplossing komen

Samen tot de beste oplossing komen is het ultieme doel van dit adviesgesprek en daarbij vinden we het belangrijk om jou een goed gevoel te geven van Bespaarmetjedak! Tijdens het adviesgesprek kijkt de adviseur samen met jou naar het energieverbruik en de technische mogelijkheden van jouw woning. We werken met speciale software om een offerte op maat te maken die het beste past bij jouw situatie.

Alle details

Weet waar je aan toe bent

Voor we gaan beginnen, weet je volledig waar je aan toe bent. De adviseur heeft namelijk tijdens het adviesgesprek alle details en afspraken vastgelegd in een instructiebrief voor de monteurs. Dit adviesgesprek is geheel gratis én vrijblijvend!

Bespaarmetjedak

Onze producten

Benieuwd naar onze producten? Bekijk ze hier.

We helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op om je eventuele vragen te bespreken! We denken graag met je mee.