Meer informatie

Onze thuisbatterijen

Je kunt nu ook voor thuisbatterijen terecht bij Bespaarmetjedak! Ook voor dit aanbod geldt dat wij alleen werken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten.

Enphase IQ Battery

Alles-in-een-batterijopslag. Zelfs als de zon ondergaat, blijft hij schijnen. Bewaar je extra zonne-energie zodat je het dag en nacht kunt gebruiken. Jarenlang werkte zonne-energie enkel wanneer de zon scheen, zodat je overdag geld kon besparen. En zodra de zon onderging, wekte je geen energie meer op en bespaarde je niet langer. Je verbruikte alle energie die je produceerde, en kon ze niet sparen voor een druilerige dag.

Dankzij de Enphase IQ Battery kun je de stroom die je opwekt, opslaan en op elk ogenblik verbruiken, zowel overdag als ‘s nachts en ongeacht of de zon schijnt. In sommige regio’s kun je de energie die je niet nodig hebt zelfs verkopen aan het net. Met je IQ Battery kun je dan niet alleen geld besparen maar ook verdienen!

Wij staan
Altijd klaar!
Thuisbatterijen

De voordelen

Met een thuisbatterij kun je de stroom die je opwekt, opslaan en op elk ogenblik verbruiken, zowel overdag als ’s nachts en ongeacht of de zon schijnt! De Enphase IQ Batterij is onderdeel van het Enphase Energy System, welke zonne-energie batterijen en software samenbrengt in één compleet pakket. De grootste voordelen op een rij:

Zelf voor je energie zorgen

Je opbrengsten maximaal benutten

Daling in energiekosten

Meer informatie

Onze werkwijze

Bespaarmetjedak beschikt over eigen installatieteams met gediplomeerde vakmensen en de installatie wordt uitgevoerd volgens de normen van de NEN 1010 en NEN 3140.

Onze nette monteurs overleggen eerst wat ze gaan doen voordat ze gaan beginnen. Zij zorgen ervoor dat de installatie van jouw thuisbatterij binnen een dag is afgerond en dat je precies weet hoe jouw thuisbatterij werkt. Ze werken alles netjes weg en laten je huis opgeruimd achter. Zo ondervind je zo min mogelijk hinder en ga je vanaf de installatiedag gelijk profiteren van de voordelen van jouw eigen thuisbatterij!

Windmolens in een veld

We helpen je graag

Neem vrijblijvend contact met ons op om je eventuele vragen te bespreken! We denken graag met je mee.