Meer informatie

Onze laadpalen

Je kunt nu ook voor laadpalen terecht bij Bespaarmetjedak! Ook voor dit aanbod geldt dat wij alleen werken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten.

Dynamic load balancing

Onze laadpalen zijn voorzien van Dynamic Load Balancing: een slimme functie die ervoor zorgt dat het stroomverbruik in huis veilig wordt geregeld en daardoor stroomuitval voorkomt. Dynamic Load Balancing meet continu de stroomvraag en zorgt ervoor dat de stroomtoevoer afneemt zodra er meer stroom in huis gebruikt wordt. Wanneer er weinig stroom in huis gebruikt wordt, zet het systeem juist een tandje bij. Door dit systeem wordt je auto altijd snel en efficiënt opgeladen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor overbelasting.

Slimme app

Stel je laadpaal via de app zo in dat er vooral moet worden geladen met zonnestroom en maak het laden zo extra voordelig! Ben je bijvoorbeeld overdag thuis en schijnt de zon? Pak dan je kans om jouw auto direct op te laden met je eigen – gratis – opgewekte stoom. Een goedkopere manier om elektrisch te rijden is er niet! Bijkomend voordeel is dat je op deze manier geen of minder stroom terug levert aan het net. Met het oog op de afbouwende salderingsregeling is dat dus extra interessant.

Wij staan
Altijd klaar!
Laadpalen

De voordelen

Met een eigen laadpaal kun je op elk gewenst moment opladen en vertrek je altijd met een volgeladen accu van huis. Niet meer onnodig rondjes rijden om te zoeken naar een vrije laadpaal in de buurt. Bovendien is het goedkoper én sneller om je auto thuis op te laden dan bij een openbare laadpaal. En heb je ook al zonnepanelen van Bespaarmetjedak? Dan is het laden extra voordelig omdat je jouw elektrische auto oplaadt met je eigen opgewekte stroom!

Rijden op je eigen groene stroom

Opladen voor de deur

Geld besparen

Meer informatie

Onze werkwijze

Bespaarmetjedak beschikt over eigen installatieteams met gediplomeerde vakmensen en de installatie wordt uitgevoerd volgens de normen van de NEN 1010 en NEN 3140.

Onze nette monteurs overleggen eerst wat ze gaan doen voordat ze gaan beginnen. Zij zorgen ervoor dat de installatie van jouw laadpaal binnen een halve dag is afgerond en dat je precies weet hoe jouw laadpaal werkt. Ze werken alles netjes weg en laten je huis opgeruimd achter. Zo ondervind je zo min mogelijk hinder en kun je gelijk vanaf de installatiedag jouw laadpaal gebruiken.

Windmolens in een veld

We helpen je graag

Neem vrijblijvend contact met ons op om je eventuele vragen te bespreken! We denken graag met je mee.