Meer informatie

Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu

De zonnepanelen van Bespaarmetjedak dragen bij aan een beter milieu. Bij ons draait alles namelijk om zekerheid en kwaliteit. Een zonnestroomsysteem van Bespaarmetjedak bestaat dan ook volledig uit kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Bovendien houden we de ontwikkelingen in de makt nauwlettend in de gaten en bouwen wij duurzame relaties op met onze leveranciers. Dit alles om jou het beste zonnestroomsysteem te kunnen leveren met onze zonnepanelen.

Zonnepanelen laten installeren door Bespaarmetjedak

Bespaarmetjedak is platinum partner van het meest brandveilige zonnepanelen systeem op de markt: Enphase. Platinum partners hebben de langste staat van dienst als het gaat om het installeren van Enphase producten. Hierdoor kunnen we garanderen dat wij uitzonderlijke kwaliteit en klanttevredenheid leveren.

Naast het gebruik maken van de beste zonnepanelen, maken we ook gebruik van een innovatief montagesysteem, namelijk Esdec. Deze montagesystemen zijn licht maar toch zeer stevig. Esdec heeft innovatie en technologie hoog in het vaandel staan en de montagesystemen worden uitgebreid getest. Hierdoor voldoen ze aan de strengste veiligheidseisen. Esdec is internationaal marktleider op het gebied van montagematerialen voor platte en schuine daken.

Wij staan
Altijd klaar!
Zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen

We vertellen je graag meer over de voordelen van zonnepanelen. 

Geld besparen en verdienen

Minder afhankelijk

Lagere CO2 uitstoot

Waardestijging van je vastgoed

Geld besparen
Het aanschaffen van zonnepanelen is een slimme investering met een hoog rendement! Je spaargeld rendeert beter met zonnepanelen dan op je bankrekening. Bovendien betaal je als particulier geen BTW. En met jouw eigen schone stroom bespaar je honderden euro’s per jaar op je energienota en je hebt minder last van stijgende energieprijzen. Goed voor het milieu én de portemonnee! Bovendien geldt nog steeds: hoe eerder zonnepanelen, hoe eerder terugverdiend.

Duurzaam
Een schonere wereld begint bij jezelf. De zon genereert in één uur genoeg energie om het leven van iedereen op aarde een heel jaar van energie te voorzien. Stel je voor dat je al die energie in handen had. Doe mee met de energierevolutie en wek je eigen energie op en verlaag je CO2 uitstoot! Voor een stralende toekomst.

Hogere woningwaarde
Zonnepanelen zorgen voor een hoger energielabel, wat zorgt voor een waardestijging van jouw woning. Vaak stijgt de waarde van de woning met duizenden euro’s als je zonnepanelen hebt geplaatst. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat bijna de helft van de kopers aangeeft dat ze liever gaan voor een woning met zonnepanelen. Zo is jouw woning met zonnepanelen niet alleen meer waard, maar ook nog eens interessanter/aantrekkelijker bij een verkoop.

Meer informatie

Wat leveren zonnepanelen op?

Wat zonnepanelen precies opleveren qua energie, is afhankelijk van verschillende factoren. Om de opbrengst te berekenen, hanteren we de volgende vuistregel: aantal zonnepanelen x vermogen per paneel per jaar x 0,85 x stroomprijs per kWh. Met deze vuistregel kunnen we voor veel zonnepanelen al een indicatie maken van de opbrengst.

Welke factoren zijn dan van belang die bijdragen aan de opbrengst van de zonnepanelen?

  • Het aantal zonnepanelen
  • Een schuin of plat dak
  • Vermogen
  • Weersomstandigheden
  • Hoe schoon zijn de panelen?
  • De stand
onze werkwijze

Wat kan je verwachten

Bespaarmetjedak beschikt over eigen installatieteams met gediplomeerde vakmensen en de installatie wordt uitgevoerd volgens de normen van de NEN 1010 en NEN 3140.

Onze nette monteurs overleggen eerst wat ze gaan doen voordat ze gaan beginnen. Zij zorgen ervoor dat de installatie binnen een dag is afgerond en dat je precies weet hoe jouw systeem werkt. Ze werken alles netjes weg en laten je huis opgeruimd achter. Zo ondervind je zo min mogelijk hinder en ga je gelijk vanaf de installatiedag je eigen stroom opwekken en dus besparen met je dak!

Windmolens in een veld
1. Voorbereiding

Zodra jouw opdracht bij ons binnen is, gaan de werkvoorbereiders het zonnestroomsysteem beoordelen en de installatie tot in de puntjes voorbereiden

2. Veiligheid

Voordat onze monteurs aan het echt werk beginnen, zorgen ze voor een veilige werksituatie. Indien nodig wordt er een steiger of valbeveiliging geplaatst.

3. Installatie

De dakmonteur installeert de zonnepanelen en de elektricien sluit de zonnepanelen aan in de meterkast. Aan het einde van de dag geven ze je uitleg over het systeem en de app.

4. Besparen

En dan is het tijd om te gaan besparen met je dak!  

We helpen je graag

Neem vrijblijvend contact met ons op om je eventuele vragen te bespreken! We denken graag met je mee.