• darkblurbg
  Bespaarmetjedak
  Hoge energierekening? Ontdek de voordelen van de zon!
  Bespaar €1000 per jaar!
 • darkblurbg
  Bespaarmetjedak
  Hoge energierekening? Ontdek de voordelen van de zon!
  Bespaar €1000 per jaar!
 • darkblurbg
  Bespaarmetjedak
  Hoge energierekening? Ontdek de voordelen van de zon!
  Bespaar €1000 per jaar!

Tijdens het adviesgesprek wordt er goed geluisterd naar jouw wensen en voorkeuren. Daarnaast kijken we goed wat de mogelijkheden zijn van het dak, zodat we deze naar wens maximaal kunnen benutten. Ook zorgen we ervoor dat alle panelen in een mooie samenstelling op het dak komen te liggen. Door alleen gebruik te maken van de beste materialen zijn onze installaties uiterst professioneel en van de hoogste kwaliteit. Hieronder een aantal voorbeelden en referenties. 

Gratis Advies

1.jpg
2.jpg
3.JPG
5.jpg
6.JPG
7.JPG
10.jpg
11.jpg
12.jpg
14.JPG
16.jpg
17.jpg

 

 

   

F. van Straten - Haarlem

''Ik zou Bespaarmetjedak aanbevelen aan anderen vanwege:
- bevlogen, prettige medewerkers die merkbaar zelf enthousiast zijn over het te leveren product
- eerlijke prijs, goede en heldere informatie
- prettige en persoonlijke manier van contact
- offertes onvermoeibaar steeds opnieuw op maat gemaakt bij wijzigingen op verzoek klant
- zeer snelle levering en afhandeling.''

Cijfer: 9

 

J. Bouman - Harmelen

 

''Alles is vlekkeloos verlopen. Ik ben heel tevreden over de manier van communiceren en alle vragen die ik heb mogen stellen. Ik wil jullie beoordelen met een 8,5. 

Waarom dan geen 10? Er zijn altijd een paar puntjes die verbeterd kunnen worden.''

Cijfer: 8,5

 

 

 

S. Orie - Amsterdam

''Het cijfer dat ik wil geven is een 10. Ik ben heel tevreden met jullie, de aanschaf van de panelen had ik veel eerder moeten doen. Dit is een besparing voor onze portemonnee. Het advies gesprek vond ik zelf heel leuk en spontaan. We hadden in 1e instantie geen sjoege over zonnepanelen, maar dankzij de adviseur zijn wij wat wijzer geworden. Hij vond het helemaal niet erg als wat iets niet snapten en dat elke keer moest uitleggen. Zijn intonatie was helemaal niet agressief, hij liet het ook niet blijken als wij een stomme vraag stelden. Hij beantwoordde onze vragen heel beleefd en correct en nam de tijd voor ons om uitleg te geven. Dat waarderen wij ten zeerste. Bespaarmetjedak bedankt.''

Cijfer: 10

 

T. Lakeman - Weesp


''Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen. De adviseur heeft ons goed geïnformeerd en alles goed uitgelegd. Alles snel geregeld zodat we nu al kunnen besparen. De monteur heeft het super gedaan en alles netjes weggewerkt. En alles ook goed uitgelegd. Ik geef jullie een 10 voor alles.'' 

Cijfer: 10

 

 

 

D. Broekhof - Hoofddorp

''Het adviserend gesprek heb ik als duidelijk en vriendelijk ervaren. Door de duidelijke afbeeldingen in de map die het gesprek begeleidde werd het mij helder. Doordat ik veel overwegingen moest maken in mijn eentje heb ik verschillende offertes moeten laten maken. Zonder problemen ging de adviseur mee met mijn wisselende opties. Ook fijn dat er geen druk werd gezet op mijn beslissingen.

Dag van de montage begon om 9 uur en om 17.00 was het klaar. Respect voor de monteur die de klus ontspannen in zijn eentje heeft geklaard. 

Meteen na de plaatsing is gezorgd dat alle panelen gingen werken en konden worden uitgelezen. Twee kwamen nog niet door en daar is meteen de volgende dag actie op ondernomen. Ook de adviseur kwam informeren hoe de klus was gegaan. Altijd de mogelijkheid om te bellen bij problemen en zij kijken mee via internet of alles nog goed gaat met de opwekking van zonnestroom. 

Mijn algemene indruk is dat de mannen kennis van zaken hebben en het geduld kunnen opbrengen om een leek te informeren en te begeleiden in deze beslissing en daarna. Ben blij dat ik nu onderdeel ben van deze duurzame ontwikkeling. 
''

Cijfer: 8,3

 

P. Rumping - Bevewijk

 

''Nette en correcte nazorg welke met geduld wordt opgelost waarbij ook uiteindelijk door de verkopende partij wordt geïnformeerd hoe het gegaan is, verder goed advies bij aankoop waarbij men de beslissing aan de kopende partij overlaat.

Ik zal jullie zeker aan bevelen.''

Cijfer: niet ontvangen

 

 

 

J. Rodewijk - Roelofarendsveen


''Nooit heb ik eerder een review geschreven, maar voor Bespaarmetjedak maak ik graag een uitzondering.
Bespaarmetjedak zou ik iedereen willen aanbevelen. Ze geven goed en eerlijk advies en ze doen er alles aan om je 100% tevreden te stellen. Ook de nazorg is perfect. 
Van mij krijgen jullie op alle punten een dikke 10.
Tevens wil ik de adviseur bedanken voor de prettige samenwerking.''

Cijfer: 10

 

H. Freeth - Hazerswoude Rijndijk

''Het eerste contact verliep ontspannen en dat gaf al een goed gevoel. De adviezen van de adviseur waren duidelijk en begrijpelijk en hij had zich goed voorbereid op dit gesprek. De vragen die bij ons waren gerezen werden materietechnisch en vakkundig beantwoord. Na een tweede bezoek is de knoop doorgehakt en hebben we de opdracht gegeven tot het plaatsen van de panelen.

Door omstandigheden konden de bestelde panelen niet geleverd worden en er werd adequaat naar een oplossing gezocht en gevonden. Dit alles dankzij de goede begeleiding van de adviseur.

Daar de vakantieperiode aangebroken was heeft de installateur de hele installatie alleen aangebracht. Chapeau hoe dit nu perfect werkt en volgens datgene wat afgesproken was. Het installeren is met veel kennis en vakmanschap gerealiseerd.

Bij het aanschaffen van zonnepanelen is een vertrouwensclick een belangrijke factor bij de investering. Eenmaal geïnstalleerd kan je niet meer zeggen “we gaan het eerst proberen” of “dit gaat retour en geef ons het geld terug”. Mede daarom kan een review waardevol zijn.

Bespaarmetjedak bewaakt het systeem en controleert of alles naar behoren werkt. En mocht er iets aan de hand zijn dan wordt er contact opgenomen en zonodig op afstand het euvel verholpen. Een prettig en geruststellend gevoel ook wanneer je voor een langere periode niet thuis bent. Over de after sales niets dan lof. Menig firma kan hier nog wel een voorbeeld aan nemen.

Wij zijn ook zeer content met Bespaarmetjedak en recommanderen hen van harte aan.

In Nederland is het de gewoonte dat het cijfer tien wordt geven bij uitmuntendheid. Welnu wij geven een elf !!''

Cijfer: 11